news-image

12. decembrī prezentēs grāmatu “Sapņu komanda 2023”!

Otrdien, 12. decembrī, plkst.16:00, Tirdzniecības centrā SPICE, SPORTLAND veikalā notiks “Sapņu komanda 2023” grāmatas prezentācija.

Latvijas hokeja izlases izcīnītajai Pasaules čempionāta bronzas medaļai veltītajā grāmatā iemūžināti Sapņu komandas spilgtākie foto mirkļi, kā arī spēlētāju, treneru, menedžeru, LHF vadītāju, apkalpojošā personāla, turnīra organizatoru atmiņas par visu laiku lielāko sasniegumu Latvijas hokeja vēsturē.

“Jau vairāk nekā 25 gadus Latvijas sporta līdzjutēji bija sapņojuši par Pasaules čempionāta medaļām. Esmu lepns par hokejistu paveikto. Šis bija viens no tautu vienojošākajiem sporta notikumiem. Šķirstot grāmatu, vēlreiz varēsim izdzīvot emocionālākos brīžus. Grāmata ir kā punkts uz i ,” sacīja Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis.

“Tāpat kā daļa no medaļas ir Tava, līdzjutēj, tā arī šī grāmata. Tās ir visu mūsu kopīgās atmiņas par skaistāko, emocionālāko, patiesāko brīdi Latvijas valsts sporta vēsturē. Caur grāmatas lapaspusēm varēsim vēlreiz un vēlreiz izdzīvot šos skaistos brīžus. Liels paldies visiem līdzjutējiem, kuri iesūtīja savas bildes un deva atļauju tās izmantot. Tāpat milzīgs paldies Latvijas Hokeja federācijai un, protams, tipogrāfijai par grāmatas izdošanu,” sacīja grāmatas “Sapņu komanda 2023” idejas autors Viesturs Koziols.

Svinīgajā pasākumā piedalīsies Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis, SPORTLAND uzņēmuma vadītājs Sandijs Pinkulis, Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš un grāmatas idejas autors Viesturs Koziols, kā arī izlases hokejisti – Kaspars Daugaviņš. Rūdolfs Balcers, Rihards Bukarts.

No 12. decembra SPORTLAND veikalos varēs iegādāties arī apģērbu līniju, kas izstrādāta cildinot bronzas godalgas iegūšanu. Tāpat SPORTLAND būs uzstādīts arī īpašs stends, kurā ikviens varēs aplūkot bronzas medaļu.

Grāmatu skaits SPORTLAND veikalā TC Spice ir ierobežots, aicinām to iegadāties savlaicīgi, lai uz svētkiem patīkami pārsteigtu kādu dedzīgu hokeja draugu. Uz tikšanos SPORTLAND veikalos!

Sportland (spice.lv)