news-image

Pirmo reizi Latvijā viesojās juvelierizstrādājumu zīmola "Giorgio Visconti" īpašnieks

Juvelierizstrādājumu uzņēmums “Grenardi”, turpinot iepazīstināt ar pārstāvētajiem zīmoliem un to rotaslietu kolekcijām, 1. un 2. decembrī savā salonā t/c “Spice” ciemos uzņēma izsmalcinātā itāļu zīmola “Giorgio Visconti” īpašnieku Andrea Viskonti.

Saviem īpašajiem klientiem “Grenardi” piedāvāja unikālu iespēju pieteikties individuālai konsultācijai ar pasaulslavenā zīmola īpašnieku, kā arī apskatīt un iegādāties īpaši šim pasākumam atlasītas rotas no plašākā jaunumu klāsta. Viskonti kungs iepazīstināja ar zīmola rotaslietām, atklājot, ka viņš ir autors patentētai īpašai briljantu inkrustācijai, kas liek briljantiem izskatīties optiski par 30% lielākiem un daudz mirdzošākiem, kā arī dalījās atmiņās par tēva un vectēva pārmantotā juvelierizstrādājumu biznesa vēsturi.

“Grenardi” ir vienīgais juvelierizstrādājumu uzņēmums Latvijā, kas savā sortimentā jau 14 gadus piedāvā “Giorgio Visconti” rotaslietas. Lai gan zīmols regulāri nāk klājā ar inovatīvām kolekcijām, tā radītās rotas raksturo nemainīgi augsti kvalitātes standarti un klasisks dizains, kas aktuāls visos laikos.