news-image

“Spices” darbalaiks Lieldienu brīvdienās paliks nemainīgs

Modes un dzīvesstila tirdzniecības centra "Spice" darbalaiks Lieldienu brīvdienās paliks nemainīgs, nodrošinot ierasto pakalpojumu klāstu pilnā apjomā, tādējādi pielāgojoties mūsdienu cilvēka straujajam dzīves ritmam.

“Gatavojoties Lieldienām, “Spicē” var sarūpēt visu nepieciešamo skaistiem svētkiem kopā ar ģimeni un draugiem. Taču, apzinoties mūsdienu cilvēka straujo dzīves ritmu, ir būtiski nodrošināt iespēju apmeklēt tirdzniecības centru ikvienam ērtā laikā, sniedzot iespēju veikt pirkumus, kam ikdienas steigā un darba dienās ne vienmēr pietiek laika,” saka “ Spice” un “Spice Home” mārketinga vadītāja Svetlana Dāboliņa.

Domājot par ērtāku un patīkamāku tirdzniecības centra apmeklējumu vecākiem ar bērniem, “Spicē” izveidota mājīga Vecāku istaba (t/c “Spice” 2. stāvā pie “Jums Space”). Vecāku istabā iespējams novietot bērna ratus, uzsildīt maisījumu un mazuļu pārtiku, un pabarot bērnu atsevišķā, komfortablā, privātā telpā. Vecāku ērtībām pieejams ērts pārtinamais galds un atsevišķas labierīcības, kas īpaši pielāgotas ģimenēm.

Notvert pirmos pavasara saules starus āra kafejnīcā un iegādāties sezonas gardumus, tostarp bērza sulu, var “Promenādē”, kas savieno t/c “Spice” un “Spice Home”.

Svētku atmosfēru “Spicē” rada Lielajā ātrijā izvietotās Lieldienu dekorācijas, kur ikviens var nofotografēties kopā ar ģimeni un draugiem. Sekojot ilgtspējas principiem, zaķu un vāveru figūras tapušas, izmantojot Ziemassvētku rotājumus.

Savukārt Mazajā ātrijā līdz mēneša beigām vēl iespējams apskatīt Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) Modes dizaina nodaļas studentu un atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma “AJ Power Recycling” radīto tērpu kolekciju “Lost & Found”, kas akcentē tekstila patēriņa problēmu Latvijā un parāda, ka materiālu tālākai izmantošanai ir neierobežotas iespējas.