news-image

Tirdzniecības centrs “Spice” investē 537 286 eiro, lai uzlabotu gājēju drošību

Modes un dzīvesstila tirdzniecības centrā “Spice” noslēgušies teritorijas labiekārtošanas darbi pie A ieejas, ievērojami uzlabojot gājēju un satiksmes drošību. Apkārtējā vide kļuvusi apmeklētājiem ērtāka, pieejamāka un vizuāli pievilcīgāka. Projekta īstenošanā ieguldīti 537 286 eiro. 

Teritorijas labiekārtošanas darbi pie A ieejas ilga sešus mēnešus, vienlaikus veicot arī stikla fasādes izbūvi veikalam “Sportland”. Pārmaiņu galvenais mērķis bija gājēju un satiksmes drošības uzlabošana. Lai atvieglotu apmeklētāju piekļuvi tirdzniecības centram, ir ievērojami paplašināta gājēju zona. Šo teritoriju no brauktuves norobežo mazas arhitektoniskas formas – soliņi un puķu kastes, radot estētiski pievilcīgu un funkcionālu vidi. Savukārt brauktuves krustojums izbūvēts paaugstinājumā, lai samazinātu transportlīdzekļu braukšanas ātrumu, tādējādi ievērojami uzlabojot gājēju drošību, un, samazinot negadījumu risku.

Teritorijas labiekārtošana un gājēju zonas paplašināšana ne tikai uzlabo tirdzniecības centra “Spice” apmeklētāju pieredzi, bet arī demonstrē uzņēmuma apņemšanos veicināt ilgtspējīgu un atbildīgu uzņēmējdarbību, kas ir saskaņā ar ESG (vide, sociālā joma, pārvaldība) principiem.

“Esam lepni par jaunizveidoto un paplašināto tirdzniecības centra “Spice” gājēju zonu, kas labiekārtota, paredzot atpūtas iespējas. Uzlabojumu galvenais mērķis bija mūsu  apmeklētāju drošība un vides labiekārtošana. Projekts tika realizēts saskaņā ar “Spices” ilgtermiņa ilgtspējas attīstības vīziju un mērķiem,” komentē tirdzniecības centra “Spice” un “Spice Home” vadītāja Iveta Priedīte.

Foto: Roberts Blaubuks